Tilat & palvelut

Nahkurin Kellarin tilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Alakerrasta löytyy tyylikäs ja täysin varusteltu keittiö, jossa on mahdollista järjestää esimerkiksi kokki- tai drinkkikoulu, viini- tai samppanjatasting.

Alakerrasta löytyy lisäksi vaikuttava tiiliholvi, jossa on tilaa 14 hengen seurueelle illallista ajatellen. Hieman suuremmalle seurueelle on mahdollista järjestää cocktailtilaisuus. Tilasta löytyy lisäksi oleskelu- ja loungetilat.

Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten halutessanne voitte tuoda omat juomat mukaan. Tarjoilut tapahtumanne yhteyteen onnistuu kätevästi meidän kautta. Tervetuloa!

Sauna

Yläkerrasta löytyy modernit pukuhuone- ja saunatilat 15 henkilölle. Päivän voi aloittaa virallisella osuudella tilan kokoushuoneessa, ja päivää voi jatkaa saunomalla ja seurustelemalla. Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juomien tuominen tilaan on mahdollista.

Tutustu

Kokoustilat

Yläkerrasta löytyy kokoushuone 14 henkilölle, joka on varusteltu nykyaikaisella AV-tekniikalla: tasokas äänentoisto ja iso näyttö esityksiä varten. Kokoustilassa on mahdollista järjestää johtoryhmän tapaamisia, hallituksen kokoontumisia, koulutuksia ja muita tapaamisia.

Tutustu

Keittiö

Alakerrasta löytyy tyylikäs ja täysin varusteltu keittiö, jossa on mahdollista järjestää esimerkiksi kokki- tai drinkkikoulu, viini- tai samppanjatasting.

Tutustu

À la Carte

Juhlatilaan voidaan tilata toivomusten mukainen à la carte illallinen, jolloin seurueenne voi keskittyä nauttimaan illasta ja tarjoilusta tunnelmallisessa juhlatilassa.

Tutustu

Viinitasting

Illan kruunaa laadukkaista viineistä koostuva viinitasting, jossa kokenut sommelier johdattaa juhlaväen eri viinien ja rypäleiden kiehtovaan maailmaan aina tuottajan viinitiloilta saakka.

Tutustu

Cupping

Cupping eli kahvien maistatus on oiva lisä jälkiruoan kanssa koettavaksi. Kahvien eri paahtoasteet, pavut ja erilaiset kahvijuomat hurmaavat makuaistinne tämän suomalaisten suosikkijuoman parissa.

Tutustu