Nahkurin Kellari

Tilat & palvelut

Nahkurin Kellarista löydät uniikit 1600-luvun tiiliholveihin tehdyt juhlatilat, edustavat saunatilat, AV-tekniikalla varustetun neuvotteluhuoneen sekä kansainvälisissä keittiöissä marinoidun ja palkitun kokin ja iloisen palvelun.

Neuvotteluhuoneeseen mahtuu kerralla kokoustamaan 11 henkeä, illallisen voimme kattaa 19 hengelle ja vapaamuotoisempaan tilaisuuteen mahtuu jopa 30 henkeä.

Nahkurin Kellarissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten voitte tuoda haluamanne juomat meille ja tarjoilemme ne asiaankuuluvasti. 

Juhlatilat

1600-luvulta peräisin olevissa tiiliholveissa sijaitsevat uniikit juhlatilat ovat hyvin monikäyttöiset. Täällä voitkin järjestää tilaisuutesi aina yksityisistä illallisista häihin.

Tutustu

Kokoustilat

Saunaosaston yhteydestä löytyy kokoushuone 11 henkilölle joka on varusteltu nykyaikaisella AV-tekniikalla esityksiä varten. Kokoustilassa on mahdollista järjestää johtoryhmän tapaamisia, hallituksen kokoontumisia, koulutuksia ja muita tapaamisia.

Tutustu

Catering

Toteutamme ammattitaidolla ikimuistoiset tarjoilut tarpeidesi mukaan intiimeistä illallisista suurempiinkin juhliin.

Tutustu
Unohtumattomat tastingit uniikeissa tiloissa.

Tastingit

Unohtumattomat tastingit uniikeissa tiloissa.

Tutustu

Sauna

Yläkerrasta löydät modernit pukuhuone- ja saunatilat 15 henkilölle. Päivän voit aloittaa virallisella osuudella tilan kokoushuoneessa ja jatkaa lempeisiin löylyihin ennen tunnelmallista illallista.

Tutustu

Keittiö

Alakerran keittiö on moderni ja täysin varusteltu, jossa operoi Nahkurin Kellarin kokki ja isäntä Arttu, joka pitää huolen ettei kukaan lähde pois nälkäisenä tai janoisena. Arttu on työskennellyt Suomessa ja maailmalla huippukeittiöissä ja hänet on palkittu Haarukka-palkinnolla.

Tutustu