Nahkurin Kellari

Juhlatilat

Artun loihtima menu nautitaan upeasti entisöidyssä juhlatilassa, jossa mahtuu illastamaan kerralla 14 henkeä saman pöydän ääressä. Kellarin tiiliholvisalista ja loungesta löytyy laadukas Sonos -äänentoistojärjestelmä, jota hallitset helposti omalla älypuhelimella langattomasti. Maittavan illallisen kruunaa kahvit ja jälkiruoka loungen puolella, jonka mukavilla sohvilla ilta jatkuu kynttilänvalossa tunnelmoiden.

Holvikaarien historia ulottuu aina 1600-luvulle, jolloin tila toimi nahkurien verstaana ja kotina. Juhlatilassa voikin edelleen aistia menneen ajan tunnelman ja mm. nahkurin orsien pidikerenkaat ovat edelleen näkyvillä holvikaarien seinillä. 

Tila ovat myöhemmin restauroitu juhlatilaksi, kun tontille  rakennettiin uusi kerrostalo. Rakentajaa onkin kiittäminen kulttuurisesti arvokkaan kellarin säilyttämisestä ja kunnostamisesta uniikiksi juhlatilaksi aivan Turun keskustan tuntumassa.

Varaukset ja tiedustelut

Räätälöimme tarpeidesi mukaisen paketin mikäli sinulla on erityistarpeita tai toiveita illan menun tai ohjelman suhteen. Soita +358 45 342 5656 tai lähetä sähköpostia arttu@nahkurinkellari.fi ja kerromme mielellämme lisää! 

Tilavuokra


530 € / 5 h
700 € / 12 h


Menut ja kokouspaketit
Pikkujoulut buffetilla 15 - 30 hengelle 100 € / henkilö

Pikkujoulut illallisella ja yöruoalla 8 - 15 hengelle 150 € / henkilö
Nahkurin Kellari -menu 59 € / henkilö

Kokouspaketti, puolikas päivä 75 € / henkilö

Kokouspaketti, koko päivä 135 € / henkilö

Kokki kotiin -paketti alkaen 79 € / henkilö

Hinnat sisältävät ALVin.

Kokouspakettien hintoihin sisältyy tilavuokra ja ne on suunniteltu vähintään 8 hengen ryhmille.

Tarkemmat tiedot paketeista ja menuista löytyvät täältä: menut

Varaa