Nahkurin Kellari

Juhlatilat

Artun loihtima menu nautitaan upeasti entisöidyssä juhlatilassa. Kellarin tiiliholvisalista ja loungesta löytyy laadukas Sonos -äänentoistojärjestelmä, jota hallitset helposti omalla älypuhelimella langattomasti. Maittavan illallisen jälkeen ilta jatkuu loungen mukavilla sohvilla kynttilänvalossa tunnelmoiden.

Holvikaarien historia ulottuu aina 1600-luvulle, jolloin tila toimi nahkurien verstaana ja kotina. Juhlatilassa voikin edelleen aistia menneen ajan tunnelman ja mm. nahkurin orsien pidikerenkaat ovat edelleen näkyvillä holvikaarien seinillä. 

Tila ovat myöhemmin restauroitu juhlatilaksi, kun tontille  rakennettiin uusi kerrostalo. Rakentajaa onkin kiittäminen kulttuurisesti arvokkaan kellarin säilyttämisestä ja kunnostamisesta uniikiksi juhlatilaksi aivan Turun keskustan tuntumassa.

Varaukset ja tiedustelut

Räätälöimme tarpeidesi mukaisen paketin mikäli sinulla on erityistarpeita tai toiveita illan menun tai ohjelman suhteen. Soita +358 45 342 5656 tai lähetä sähköpostia arttu@nahkurinkellari.fi ja kerromme mielellämme lisää! 

Marras- ja joulukuussa myymme perjantaisin ja lauantaisin vain pikkujoulupaketteja.

Pikkujoulupaketit:

Buffetilla 110 € / henkilö

Nahkurin Kellari -menulla 150 € / henkilö


Tilavuokra


630 € / 5 h
900 € / 12 h


Menut ja kokouspaketit

Joululounas 49 € / henkilö
Nahkurin Kellari -menu 69 € / henkilö

Kokouspaketti, puolikas päivä alkaen 99 € / henkilö

Kokouspaketti, koko päivä alkaen 190€ / henkilö

Hinnat sisältävät ALVin.

Kokouspakettien hintoihin sisältyy tilavuokra.

Tarkemmat tiedot paketeista ja menuista löytyvät täältä: menut

Varaa