Nahkurin Kellari

Tilaesittely

Nahkurin Kellari on alkujaan ollut nimensä mukaisesti nahkurien työtila ja koti ja muurien tiiliholvit ovat peräisin aina 1600-luvulta. Juhlatilassa voikin edelleen aistia menneen ajan tunnelman ja mm. nahkurin orsien pidikerenkaat ovat edelleen näkyvillä holvikaarien seinillä.

Tila ovat myöhemmin restauroitu juhlatilaksi, kun tontille rakennettiin uusi kerrostalo. Rakentajaa onkin kiittäminen kulttuurisesti arvokkaan kellarin säilyttämisestä ja kunnostamisesta uniikiksi juhlatilaksi aivan Turun keskustan tuntumassa.

Nahkurin Kellarin isäntä ja kokki

Olen Arttu Parviainen, Vaasasta Turkuun päätynyt kokki ja Nahkurin Kellarin yrittäjä. Olen työskennellyt useissa erilaisissa keittiöissä Suomessa sekä ulkomailla, kilpaillut useasti sekä palkittu Haarukka-palkinnolla. Töiden vastapainoksi soitan rumpuja, kuntoilen ja valmistan kotioluita.

Rakastan matkustelua ja pyrin tuomaan ruoassa kokemuksiani esille. Minulle onkin tärkeää, että ruoalla on tarina ja pääsen luomaan asiakkaille kokonaisvaltaisen kokemuksen enkä pelkästään tarjoamaan hyvää ruokaa. Nahkurin Kellarin lisäksi toteutan illalliset ja juhlat myös kotonasi tai mökillä.

Ota yhteyttä & varaa

Varauskalenteristamme näet vapaat ajat juhlatilan vuokraamiseen. Räätälöimme tarpeidesi mukaisen paketin mikäli sinulla on erityistarpeita tai toiveita illan menun tai ohjelman suhteen. Soita +358 45 342 5656 tai lähetä sähköpostia arttu@nahkurinkellari.fi ja kerromme mielellämme lisää! 

Varaa