Nahkurin Kellari

Tilaesittely

Tiiliholvimme ovat peräisin aina 1600-luvulta asti ja Nahkurin Kellari on alkujaan ollut nimensä mukaisesti nahkurien työtila ja koti.

Juhlatilassa voikin edelleen aistia menneen ajan tunnelman ja esimerkiksi nahkurin orsien pidikerenkaat ovat näkyvillä holvikaarien seinillä.

Tila on myöhemmin restauroitu 70-luvulla edustustilaksi, kun tontille rakennettiin kerrostalo. Alueella on ollut enemmänkin vastaavia kellareita, mutta Nahkurin Kellari on suurin harvoista säästyneistä.

2017 tiloillemme on tehty suuri remontti ja nykyään olemme moderni vuokratila josta löytyy juhlatilojen lisäksi 15 hengen saunatila ja 11 hengen kokoustila. Juhliin meillä mahtuu 35 henkeä.

Alempaa löydät 3d-esittelymme sekä kuvia.

Nahkurin Kellarin isäntä ja kokki

Olen Arttu Parviainen, Vaasasta Turkuun päätynyt kokki ja Nahkurin Kellarin yrittäjä. Olen työskennellyt useissa erilaisissa keittiöissä Suomessa sekä ulkomailla ja kilpaillut useasti.

Olen saavuttanut muun muassa kultaa kokkiympialaisista 2024, Haarukka-palkinnon 2019 ja Suomen keittiömestarien kultaisen kunniajäsenyyden.

Töiden vastapainoksi soitan rumpuja, kuntoilen ja valmistan kotioluita.

Rakastan matkustelua ja pyrin tuomaan ruoassa kokemuksiani esille. Minulle onkin tärkeää, että ruoalla on tarina ja pääsen luomaan asiakkaille kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Nahkurin Kellarin lisäksi toteutan tarjottavat erilaisiin tilaisuuksiin ympäri Suomen cateringina.

Ota yhteyttä & varaa

Varauskalenteristamme näet vapaat ajat tilojemme vuokraamiseen. Räätälöimme tarpeidesi mukaisen paketin mikäli sinulla on erityistarpeita tai toiveita illan menun tai ohjelman suhteen. Soita +358 45 342 5656 tai lähetä sähköpostia arttu@nahkurinkellari.fi ja kerromme mielellämme lisää! 

Varaa